5-vjeçari nga Tirana pranohet në organizatën botërore të gjenive, e frikshme ajo që mund të bëjë [Foto]

I nderuar lexues, ky vogëlush që shikon në foto është një gjeni.Po, po…një gjeni i cili tanimë është pranuar në shoqatën botërore të gjenive “Mensa Internacional”.

Inteligjenca e tij është e të njëjtit spekter me atë të fizikantit Albert Ajnshtain!Quhet Dionis Senjo, është vetëm 5 vjeç dhe është djali i një çifti onkologësh nga Tirana.Dionisi, pasi na habiti me aftësitë e tij në astronomi, matematikë, gjeografi, kimi,anatomi,biologji..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *