A ka shqipetar qe nuk i gezohet ketij lajmi? Ergogan vendosi qe….

Qeveria ka thënë se propozimet, që postin presidencial do e bëjnë ekzekutiv, për herë të parë në historinë e Turqisë moderne, do të sigurojë një administratë më të thjeshtë dhe më efektive, ndonëse kritikët paralajmërojnë se kjo do i jap Erdoganit fuqi pa kontroll nga institucione të tjera.
Ndryshimet prej 18 nenesh të Kushtetutës janë miratuar me 339 vota pro në parlamentin me 550 ulëse. Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 
Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *