Aeroplani me 140 pasagjerë, humbi kontaktin në qiellin e Shqipërisë

avioni-8

Një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur mbrëmjen e djeshme, kur një aeroplan me 140 pasagjerë në bord, i nisur nga Franca për në Kuvajt, kishte humbur kontaktet sapo kishte kaluar Kroacinë. Thirrjet e kullave nga Roma dhe Athina në drejtim të aeroplanit kishin qenë të shumta.

Menjëherë nga Italia mësohet se ishte kërkuar që kulla shqiptare e Rinasit të kontaktonte me aeroplanin, por askush nuk ishte përgjigjur.
Për të lexuar të plotë, tejkalo hapësirën e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *