Ajo vendosi gjethe lakre në gjurin e saj në darkë dhe u çudit me rezultatin në mëngjes!

Edhe pse lakra është e vështirë të tretet,siguron përfitime të shumta shëndetësore,ndoshta më shumë se çdo perime tjetër me gjethe.Sipas shumë studimeve,lakra ka aftësinë për të ulur rrezikun e zhvillimit të shumë problemeve shëndetësore,nga diabeti në sëmundjet e zemrës.

Sipas Shoqatës Amerikane të Diabetit,lakra ngadalëson thithjen e sheqerit për njerëzit që janë të prirur për të zhvilluar diabetin ose tashmë janë diagnostikuar me diabetin e tipit 2..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *