Alarmohet Franca, bie shtatë metra borë, po vdesin qytetaret nga te ftohtit( VIDEO )

“Kanë kaluar 20 vjet që kur e pamë këtë ortek në këtë zonë”, tha Duklo dhe se ishte e pritur kjo për shkak të sasisë së madhe të dëborës që kishte rënë në ditët e fundit.

Kjo ka bërë që dy vendbanime të bllokohen tërësisht lëvizja, deri sa është intervenuar me ekskavator të rëndë ku është bërë e mundur hapja e rrugëve. Fotografi dramatike të bëra nga një ekspert..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *