Antibiotiku më i fuqishëm në botë, që i bën ballë dhe infeksionit më të tmerrshëm

Shafrani i Indisë është një erëz jashtëzakonisht popullore dhe është përdorur kryesisht në mjekësinë kineze dhe indiane për shekuj me radhë. Ka aromë dhe ngjyrë karakteristike dhe gjen përdorim në trajtimin e problemeve të frymëmarrjes, sëmundjeve të mëlçisë, kushteve të lëkurës, prerjeve, plagëve, dhimbjeve në muskujt dhe problemeve të stomakut.
Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 

 

Reklama > Link 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *