Arrestohet në një lokal në Tiranë, shumë i kërkuari nga Burreli, kreu i një grupi kriminal: Ja emri

Policia e Tiranës dhe FSHF-ja kanë arrestuar në një lokal në Tiranë, një person nga Burreli shumë të kërkuar, Marko Bushin, i cili dyshohet si organizator i një grupi të strukturuar kriminal të trafikut të drogës.

Specialistët e Sektorit Kundër Narkotikëve në bashkëpunim me Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale.
Për të lexuar të plotë, tejkalo hapësirën e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *