Arsyeja pse ky djalë e priti 4 vjet të fejuarën do t’ju lërë pa fjalë(Video)

Nëna dhe bashkëshorti i ardhshëm, Miraldi, i bënë Elsës një surprizë në studion e “Të Dielës Shqiptare”.
Duke qenë shumë të lidhura bashkë, si zonja Sanije ashtu edhe e bija Elsa po e përjetojnë me vështirësi faktin se kjo e fundit këtë vit do të martohet. Sanija mendon se po bëhet pengesë për lumturinë e Elsës me Miraldin, të cilët kanë 6 vite bashkë. Për këtë iu drejtua
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link –

 

 

 

 

 

Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *