Babai kërkon nuse për djalin në Gjermani, habit me kërkesat e tij

Babai kërkon nuse për djalin. Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”.
Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.
Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”, për t’i gjetur nuse djalit.
Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur. Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 

 
Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *