‘Çartet’ Ramush Haradinaj, ”Unë nuk di me kcy para Gadafit, sikurse ju, por… (Video)

Është zhvilluar një debat i ashpër ndërmjet kryeministrit Ramush Haradinaj dhe deputetes së Alternativës, Mimoza Kusari-Lilës, kjo e cila akuzoi të parin e Qeverisë se nuk po punon si duhet.

Por kryeministri Haradinaj doli paksa nga tema, kështu duke ia përmendur Kusari-Lilës një vallëzim që e kishte bërë para diktatorit tashmë të ndjerë të Libisë, Muammar Gaddafi.”Unë nuk di me kcy para Gadafit, sikurse ju, por i mbaj raportet me miqtë ashtu siç di’’, tha Haradinaj.Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *