Çështja Tahiri-Habilaj/ Publikohen përgjime të reja: Ej shoku e di sa lekë hidhen aty lart…sille Bleonen sante … ë tjera përgjime janë publi

Të tjera përgjime janë publikuar në lidhje me Habilajt, grupin e trafikut të drogës të hetuar nga antimafia italiane dhe që ka dyshime për lidhje me ish-ministrin e Brendshëm, Sajmir Tahiri. ”Ej shoku, e di ti se cili është rreziku im? Unë nuk shkoj personalisht të prek ndonjë gjë me dorë, fus lekë për të bërë këtë ”punë”, rrezikojmë lekët, e imagjinon dot se çfarë ndodh?!Nese ke mundesi sille Bleonen le te kendoj …. Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *