Donit një rival për Dukën? Ja ku e keni kandidatin Bashkim Fino!

Ka qenë kryetar bashkie, kryeministër, zv. kryeministër dhe ministër. Një njeri që di të flasë, që ka qenë dhe mbetet pjesë e politikës, madje e forcës kryesore të saj në Shqipëri.

Nëse dikush donte një rival për Armand Dukën,ja ku e ka Bashkim Finon.Deputeti i Partisë Socialiste, njeriu që përdori ndeshjet e futbollit për të veshur me mbathje të shkurtëra politikanët dhe për të zbutur Shqipërinë..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *