FNSH shpëton jetën e Eranda Libohovës dhe Kastriot Tushës (FOTO)

Përmbytjet masive që përfshinë vendin kanë prekur shumë edhe Fushë-Krujën. Mësohet se janë evakuuar dhjetëra familje, por ende shumë njerëz kanë mbetur në çatitë e shtëpive.

Kanë ndërhyrë me helikopter në Derven ndërkohë ditën e sotme në orën katër të mëngjesit, ata kanë arritur të shpëtojnë edhe këngëtarët e njohur.
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link –

Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *