Fruti që sfidon dentistin, i bën dhëmbët tuaj të bardhë si dëbora

Prej vitesh na është bërë rutinë larja e dhëmbëve dy herë në ditë, në mëngjes dhe në darkë, e kush mundet edhe më shpesh.Përveçse kujdesemi që të mos kemi dhëmbë të dëmtuar.

Një vëmendje të veçantë u kushtojnë bardhësisë së tyre.Por me sa duket pasta e dhëmbëve nuk mjafton dhe trajtimet dentare kanë kosto.Kështu për të pasur dhëmbë të bardhë si dëbora,mund të përdorni një frut..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *