Fshati ‘fantazmë’, i cili gjendet në Kosovë (Pamje)

Një person në hyrje të “Mirenëve” ku edhe fillojnë objektet shumëkatëshe, më shumë ngjanë në rojtar fshati që vëzhgon lëvizjet e të huajve se banorë.

Qindra shtëpi shumëkatëshe të ndërtuara viteve të fundit, super luksoze nga pamja e jashtme, të japin përshtypje së ke hyrë në një vendbanim të milionerëve, por në fakt të shtinë frikën kur hyn oborreve të tyre dhe nuk sheh asnjë banorë.
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *