Gruaja bleu një xhaketë të vjetër në treg, por ajo çfarë gjeti në xhepin e saj i’a ndryshoi jetën..

Ishte e fiksuar pas rrobave në tregun e vjetërsirave dhe shkonte pothuaj çdo ditë. Ky ves, në këto vite është shoqëruar edhe kosto financiare, e madje ishte kthyer në konflikt për shtëpinë.

Por E.B me banim në Elbasan i ka rënë “llotaria rome” këto ditë.Si përherë, edhe këtë radhë ajo nuk po kthehej duar bosh. Kishte blerë një xhaketë firmato për ta përdorur në dimër.
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *