Gulseren prezanton motrën e saj, por të gjithë ngelen të habitur kur e shikojnë, ja arsyeja (Foto)

Gulseren prezanton motrën e saj, por të gjithë ngelen të habitur kur e shikojnë, ja arsyeja. Nurgul Yesilcay u bë një nga aktoret më të njohura në Turqi kohë më parë dhe ajo ende po e mban gjallë famën e saj. Një fotografi që publikoi ajo me motrën e saj, në rrjetet sociale, Gulseren dhe ajo duken krejtësisht të ndryshme sikur të mos ishin fare motra,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *