https://www.islamifejaime.com/mbledhja-prinderore-ne-shkolle-jetimi-e-thirri-ne-vend-te-prindit-kryetarin-erdogan/

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve.Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm.

Apo organizatave joqeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit.Ky shtet i fuqishëm ekonomikisht nëpërmjet një sistemi emigracioni specifik synon thithjen e kontingjenteve profesioniste, krijimin e kushteve të nevojshme..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *