Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëkcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Duhet të kujdeseni mirë për trupin tuaj, sepse është i vetmi vend ku duhet të jetoni. Kjo recetë përmban një nga perimet më të shëndetshëm në botë – panxhar. Gjëja më e mirë është se ju duhen vetëm 4 përbërës të thjeshtë.

Ato përmbajnë sasi të mëdha të hekurit dhe janë një ushqim i mirë për të ngrënë nëse jeni me menstruacione.
Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link –

Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *