Jeni të sëmurë me bronkit? Ju ndihmojnë vetëm gjethet e lules më të zakonshme

Jeni të sëmurë me bronkit? Ju ndihmojnë vetëm gjethet e lules më të zakonshme

Kollë, bronkit, dhimbje të fytit, por edhe të stomakut i shëron mëllaga. Nëse keni lëkurë tepër të thatë për shkak të të ftohtit, sërish mëllaga mund t’i lehtësojë simptomat, sepse prej saj përftohet një pije me 1 mijë virtyte.

Ata që preferojnë që të pinë çajra bimorë, me siguri do ta kenë hasur shpesh mëllagën si një nga përbërësit më të suksesshëm kundër simptomave të bronkitit dhe të të ftohurit..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *