Këshilla e ekspertëve për të hequr erën e hudhrës pas ngrënies

Era e keqe e hudhrës krijohet nga përbërja e sulfurit, të cilin trupi nuk mund ta tretë – andaj, kjo erë nxirret me frymë dhe djersë.Hulumtuesit nga Universiteti i Ohios në Shtete të Bashkua.

Sugjerojnë se mënyra më e mirë për të hequr erën e keqe, është ngrënia e mollës.Shkencëtarët kanë provuar ushqime të ndryshme, për hequr erën e hudhrës që kanë ngrënë, molla ka dalë të jetë më efektivja..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *