Kjo grua i drogonte fëmijët dhe i fuste në arkivole. Dekada më vonë u propozua për Nobelin e Paqes

Holokausti ishte një nga periudhat më të dhunshme, mizore dhe shkatërruese të historisë njerëzore. Megjithatë, mes shkatërrimit, urrejtjes dhe dhimbjes, në disa pjesë

Engjëjt prej mishi dhe gjaku u shfaqën që të udhëzonin të pambrojturit dhe t’u jepnin forcë të dobtëve, të gjitha viktima të çmendurisë naziste.Njëri prej atyre engjëjve ishte një infermiere polake e quajtur Irena Sendler, e cila bëri e zhbëri absolutisht..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *