Kujdes: Mos përdorni hudhër nëse bëni pjesë në këto 6 lloje njerëzish!

Hudhra është njohur kryesisht si një barishte e përdorur për t’i dhënë ushqimeve shije të veçantë. Megjithatë, gjatë viteve, ajo është përdorur si një ilaç për parandalimin dhe trajtimin e një shumëllojshmërie të gjerë semundjesh.

Edhe pse eshte e shendetshme, ka njerëz që nuk duhet të konsumojnë hudhër. Keto njerez bejne pjese ne nje nga grupet e mëposhtme:Njerëz që kanë probleme të mëlçisë..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *