‘Kur i përmendej emri, dridheshin’, kush ishte ‘gangsteri i Prishtinës’ – që reperi Unikkatil e përmend edhe në këngë!

Kur i përmendej emri, kishte edhe të tillë që dridheshin. Gani Krasniqi, që në Prishtinë dhe kudo në Kosovë njihet si Gani Kolovica, ka një karrierë famoze në fushën e luftërave private përmes stilit fer, e që ishte frymë e kohës së viteve 70. Lufta fer nuk kishte pas vetes policë as shtet, por pas saj qëndronin besnikëria dhe rregullat e pashkruara që respektoheshin në përpikëri prej akterëve që rriheshin në vendin e caktuar.LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *