Kush e thotë këtë lutje, çfardo që ti kërkoje Allahut do të përgigjet lutja e tij pas saj !

Allahume ente Khalekteni we ente tehdini, we ente tut’imuni we ente teskijni, we ente tumijtuni we ente tuhjini”.
Ka thene I dergari a.s se kush thote ne mengjes dhe ne mbremje:
“O Zoti im Ti me ke krijuar dhe Ti me udhezon, Ti me ushqen dhe Ti me jep per te pire, Ti ma merr shpirtin dhe Ti me ringjalle”.

Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *