LAJMI FUNDIT: BE-ja sapo mori vendimin dhe në mënyrë unanime e miratoj…


Përfshirja në këtë listë të zezë shënon ngrirjen e aseteve në BE, edhe për personat e përfshirë, si dhe ndalimin e vizave për hyrjen në Bashkimin Evropian.Të 28 do të vendosin në dhjetor nëse do të përfshijnë personalitete të regjimit të Karakasit në këtë listë, në varësi të zhvillimit të situatës, saktësoi një burim.

 

 

 

 

Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *