Më e keqja nuk ka ardhur? Ja çfarë thonë meteorologët për orët në vijim…(Foto)

Më e keqja nuk ka ardhur? Ja çfarë thonë meteorologët për orët në vijim. Përgjatë 24 orëve të fundit, shumë qytete janë përballur me reshje bore në disa prej tyre me intensitet të lartë.

Megjithatë situata pritet se do të vijë edhe më shumë ulje të temperaturave dhe reshje të mëdha të borës.Grupet e emergjencave civile i kanë ardhur në ndihmë një fëmije 9 vjeç të paralizuar..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *