Media zvicerane Bonapartin e quan “shqiptari nga Korsika”

Kolumnisti i medias zvicerane derbund.ch, Peter Schibler, ka shkruar së fundi një artikull sipas së cilët do ndihmonte gjithë filloristët për të mësuar më lehtë historinë helvete dhe njëkohësisht me pak fjalë.

Pasi tregon përmendjen e parë në histori të emrit Helvet (58 para erës sonë), personalitete si Angrí Gisáng..
Vazhdo të plotë lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *