“Messi nuk është njerëzor, FIFA nuk duhet ta lejojë të luajë”

Carlos Queiroz, trajneri i kombëtares së futbollit të Iranit, ka deklaruar se Cristiano Ronaldo është futbollisti më i mirë në botë, ndërsa Messi “nuk është njerëzor dhe për këtë arsye FIFA nuk duhet ta lejojë që të luajë futboll”.

Trajneri portugez deklaroi për fifa.com: “Gjithmonë them se Messi është i jashtëzakonshëm..
Vazhdo të plotë lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *