Muaji që keni lindur tregon se nga cila sëmundje do vuani gjatë jetës suaj

Muaji që keni lindur tregon se nga cila sëmundje do vuani gjatë jetës suaj

A e dini se muaji juaj i lindjes mund të tregojë shumë për shëndetin tuaj? Sipas një studimi të ri të kryer, muaji juaj i lindjes tregon se nga cilat sëmundje mund të prekeni.

Ekspertët mendojnë se ndryshimet sezonale, rrezet ultravjollcë, nivelet e vitaminës D dhe viruset më të zakonshme në dimër mund të ndikojnë në zhvillimin e fetusit, çka tregon shumë për shëndetin tuaj.
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *