NATO-ja alarmon Shqiptaret, KUJDES..Ushtria serbe për disa orë mundë ta marr Kosovën

Menjëherë në fillim të bisedës, ai ndërpreu Thaçin dhe Mustafo të cilët folën për „marrjen e kontrollit të kufirit verior“ dhe kërcënimin e pretenduar të „agresionit të madh serb“.Njeriu i parë i NATO-s tha se Prishtina në asnjë mënyrë nuk duhet të imponojë.

Aleancën ushtarake perëndimore në luftë.Ai theksoi se Forcat e Armatosura Serbe kanë një avantazh operacional dhe taktik në terren.
Për të vazhduar kliko më poshtë

 

 

 

 

 

 

Reklama > Linku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *