NATO-ja alarmon Shqiptaret, KUJDES..Ushtria serbe për disa orë mundë ta marr Kosovën

Menjëherë në fillim të bisedës, ai ndërpreu Thaçin dhe Mustafo të cilët folën për „marrjen e kontrollit të kufirit verior“ dhe kërcënimin e pretenduar të „agresionit të madh serb“.Njeriu i parë i NATO-s tha se Prishtina në asnjë mënyrë nuk duhet të imponojë aleancën ushtarake perëndimore në luftë.

Ai theksoi se Forcat e Armatosura Serbe kanë një avantazh operacional dhe taktik në terren dhe se në një kohë të shkurtër vetëm disa orë mund të marrin veriun e Kosovës, deri në Ibar dhe ndoshta në pjesën më të madhe të krahinës – po transferohen nga burime diplomatike. Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 

 
Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *