Nuk e keni parë asnjëherë ja kush është gruaja e Adi Krastës

EF2CEA090F6DB94E00A2BC57FAFCC757

Ai është një nga personazhet më të dashur të ekranit dhe prej dekadash tashmë ka qenë prezent në publik.Edhe pse u bënë vite që është personazh, pakkush ka informacion për familjen e tij.

Po flasim për Adi Krastën, moderatorin e njohur, që konsiderohet si një nga showman-ët më me ndikim në vendin tonë.Drejtuesi i “E Diell” ka qenë gjithmonë diskret kur bëhet fjalë për familjen e tij dhe bashkëshorten..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *