Përsëri vajzat nga Shqipëria: Më mirë martohemi me Serbë sa sa me Kosovarë (Video)

Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët. Madje kohëve të fundit martesat po vazhdojnë masivisht. Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave.Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë.
Për të vazhduar kliko më poshtë

 

 

 

 

 

 

Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *