Plas në familjen e diktatorit, Sokol Hoxha akuzon Nexhmijen për helmimin e të jatit: E fejuara e vëllait akuzoi mjekun se e ngacmoi seksualisht, pastaj na…

“Mjek deri në vitin 1972 ka qenë Hektor Peçi.Formulohet një intrigë e ulët nga mbesa e Ramiz Alisë, e fejuara e vëllait tim, që pretendoi të ishte ngacmuar si femër prej doktorit.

Synimi ishte të largohej Hektori dhe te sillej Isuf Kalo nga Hysni Kapo.Retrospektivisht, siç e njohim për ambicie patologjike karriere.
Për të lexuar të plotë, tejkalo hapësirën e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *