Polici bie në gropë duke ndjekur punëtorin ‘pa letra’ në xhaminë e shqiptarëve

Me rastin e një kontrolli të bërë të shtunën e kaluar në kantierin e ndërtimit të xhamisë “Ebu-Hanife” në Grenchen të Bernës,njëri nga punëtorët që po kontrollohej ka marrë vrapin.

Njëri nga policët është vënë në ndjekje pas tij dhe pasi ka humbur drejtpeshimin,është rrëzuar në një gropë tre metra të thellë.Ai ka qenë me fat që nga ky rrëzim nuk ka pësuar asnjë lëndim,shkruan “Grenchner Tagblatt”.
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *