Prindërit humbën djalin e tyre 4 vjeçar në një stacion treni dhe e kërkuan për pesë vjet. Por kur e gjetën, ndodh e papritura ….

Është e paqartë sesi Liu Quoqing dhe gruaja e tij Zhang Mei humbën djalin e tyre Liu Qiangqiang. Liu mund të kujtojë vetëm se ndodhi 10 vjet më parë kur ata ishin duke pritur për një tren në qytet që të vizitonin të afërmit e tyre. Në stacionin e trenit, kur po blinin disa ushqime, djali i tyre u zhduk pa qenë në dijeni të tyre.
Qiangqiang ishte vetëm katër vjeç në atë kohë. Që atëherë, prindërit zemërthyer filluan kërkimin e gjatë dhe të vështirë për djalin e tyre të humbur. Ata kishin kërkuar kudo, madje edhe në krahinat fqinje, por nuk e gjetën dot. …LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *