Rrëfimi i rrallë: Çfarë më tha Azemi Hajdari para se të vdiste!

Image result for Rrëfimi i rrallë: Çfarë më tha Azemi Hajdari para se të vdiste!
Fatmira Hajdari, foli për herë të parë pas vrasjes së bashkëshortit dhe babait të tre fëmijëve të saj, Azem Hajdarit, pesë muaj më pas. Në këtë rrëfim për revistën Klan të datës 28 shkurt 1999, gazetarja Rudina Xhunga e ka pyetur për momentet e fundit të Azem Hajdarit dhe Fatmira ka treguar gjithçka.
18 vjet më pas, dritare.net po e sjell të plotë rrëfimin e zonjës Hajdari.

Ndiqe të plotë artikullin duke hapur lidhjen – Link –

 

 

 

 

 
Open Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *