Rrëfimi i rrallë i Vito Kapos: Si u bëra sekretare e parë e Enver Hoxhës. Hysniu, ky emër legjendar që e admiroja

http://www.gazetatema.net/2017/12/07/rrefimi-i-rralle-i-vito-kapos-si-u-bera-sekretare-e-pare-e-enver-hoxhes-hysniu-ky-emer-legjendar-qe-e-admiroja/ 

Pa shkuar në kryqëzimin e rrethrrotullimit të lagjes “21 Dhjetori” në rrugën e Kavajës, duke u futur djathtas 20 metra dhe më tej, po kaq metra majtas, në një ndërtesë 3-katëshe të ndërtuar në sistemin komunist, disa metra larg Studimeve Albanologjike ndodhet shtëpia e Vito Kapos.

Një ndërtesë e vjetër 3-katëshe ku kati i tretë thuajse i rrënuar nga mosmirëmbajtja dhe vende-vende duket e rrënuar.
Për të vazhduar kliko më poshtë

Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *