Rrëfimi shokues i fermerit: Domateve u injektojmë hormone dhe skuqen për 24 orë. Ja si t’i dalloni (Video)

Emisioni investigativ “BOOM” ka sjellë një dëshmi tronditëse të një fermeri për produktet bujqësore që konsumojmë.
Ai pohon se domateve dhe kastravecave i bëjnë hormone ose i lyejnë në mënyrë që produkti të rritet dhe të piqet shpejt.
Fermeri thekson se brenda 24 orëve domatja skuqet dhe shkon direkt për konsumim.
“Trangujt, ne i tresim urenë atje dhe hedhim në darkë dhe të nesërmen mbrëma ne e vjelim. Spinaqin nuk e ha dot, ku kemi më kontroll ne. Ne e pjekim me zor domaten. Pse pak po vdesim ne”, shprehet fermeri.
LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *