Shiko se si e lufton arra kancerin në prostatë…

Meshkujt të cilët vuajnë nga kanceri i prostatës mund të zvogëlojnë rrezikun e vdekjes me 34%…Këtë ka treguar një studim i pacientëve të sëmurë, pas një diete të pasur me arra.

Ky studim, i publikuar në gazetën britanike “Journal of cancer”, ka ardhur pas vëzhgimit të 47 mijë njerëzve për më shumë se 26 vjet…Ekspertët e “Harvard Medical Schoo”, kanë parë normat e vdekjes dhe kanë gjetur se të sëmurët..
Hap relamën / Vazhdo artikllin e plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *