Shikoni si tallen gjermanët me shqiptarët në këtë video

Një video që po qarkullon në rrjete sociale dhe e cila është bërë nga ndonjë shtetas gjerman, i paraqet shqiptarët në një mënyrë jo të këndshme.
Ata janë tallur keq duke luajtur rolin e një shqiptari dhe duke i shfaqur ata si të vrazhdë dhe të dhunshëm në komunikim me të tjerët.
Por jo vetëm kaq, në këtë video, lihet të kuptohet se shqiptarët janë shumë mendjemëdhenj dhe të gatshëm për të sulmuar.Mos humb…Per me shume tejkalo linqet/linkun e meposhtme

 

 

 

 

 

 

Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *