Shokuese: Po të mos hapej kjo valixhe ne aeroport e dini se cfare do të ndodhte me 330 “pasagjere”? shikoeni…(Foto/Video)

Nje situate e fundit ne Aeroport i ka lene keto te fundit tejet te shokuar. Nje pre pasagjereve kishte kaluar me nje valixhe tejet te rende duke deklaruar tek autoritetet se jane gure por keto te fundit kane nuhatur dicka dhe kane kerkuar qe valixhja te hapet. Hapja e valixhes ka zbuluar se brenda tyre cfarë kishte, nuk do ta besoni, Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *