Shqiptarja tradheton burrin me vjehrrin, por nuk mbaron me kaq historia tronditëse…

figure class=”op-ad”>

Burri ka shkuar për punë në emigracion, kurse gruaja e tij e ka tradhtuar me vjehrrin, madje ka lindur edhe fëmijë. Kjo ka ndodhur në një fshat afër qytetit Negotinë në Maqedoninë Lindore, ku babai dhe djali i tij jetonin pranë njeri tjetrit me shtëpi.Vjehrri ka pasur edhe një fëmijë tjetër nga martesa e parë, bëjnë të ditur mediat maqedonase.Për të lexuar të plotë, tejkalo hapësirën e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *