Si t’i mbytni dymbëdhjetë lloje të kancerit vetëm me limon të ngrirë?

Një studim i ri ka zbuluar për herë të parë se si limonoidet, përbërës natyral që gjenden në limon dhe frute tjera agrume, e pengojnë rritjen e qelizave të kancerit.Hulumtuesit kanë thënë se ky studim e ka treguar rëndësinë e fruteve agrume për parandalimin e kancerit të gjirit dhe i mbështet studimet e kaluara që kanë treguar se konsumimi i frutave mund të zvogëloj rrezikun e kancerit në gji, transmeton Telegrafi.Krejt çfarë duhet të bëni është të merrni një limon organik, ta pastroni dhe ta fusni në frigorifer. Posa të bëhet i akullt, e merrni dhe e copëtoni pa ia hequr lëvoren.Pastaj, copat i hidhni në ushqimin tuaj, qoftë në sallatë, supë, akullore etj.Vlen të ceket se lëvorja e limonit përmban pesë deri dhjetë herë më shumë vitamina sesa vet lëngu i limonit. Veç kësaj, lëvorja ndihmon në largimin e toksinave të trupit.
Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *