“Të rrojë partia dhe xhaxhi Enver”, zbulohet kartolina intime e Edi Ramës

Sot të gjithë e kritikojnë dhe flasin për punën dhe veprën e Enver Hoxhës, por një herë e një kohë asnjë nuk guxonte ta kundërshtonte apo të mendonte ndryshe nga ai.Edi Rama, kryeministri i sotshëm ka qenë një nga të rinjtë.

Të cilët dëshironin jetë të gjatë xhaxhit Enver, e madje këtë e shkruante dhe në kartolinën intime dërguar dajës, Spiro Kolekës.
Për të vazhduar kliko më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *