Të vdekurit “e lumtur”, njihuni me rastet më të çuditshme në botë

Një fotograf serb ka bërë fotografi të varrezave të romëve në Vranje të Serbisë.
Afër Banjës së këtij qyteti ndodhen varrezat e romëve të cilët varfërinë dhe jetën e vështirë e kanë mundur në mënyrën më të mirë me muzikë dhe festë.
Një pjesë që janë varrosur aty janë muzikantë që kanë kënduar nëpër gjithë jugun e Serbisë.
Fotografitë e të vdekurve duket se janë përzgjedhur nga momentet më të lumtura të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *