Tmerrohet nusja shqiptare: Bashkë me ujin nga pusi, nxjerr edhe një…(Kujdes Pamjet)

Një familje në fshatin Pajovë të Peqinit ka përjetuar një tmerr të vërtetë. Ndërsa nusja e shtëpisë ka nxjerrë kovën nga pusi për të mbushur enët me ujë. Ajo ka flakur kovën dhe është larguar me vrap, ndërsa zvarraniku i madhë dhe i frikshëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *