Trump, me në fund jep qëndrimin dhe planin e tij për Shqipëtarët, ja çka tha

Derisa mediat serbe po i bënin dëshirë vetës së tyre duke ju vardisur presidentit amerikan Donald Trump, se kinse ai ka thënë se populli serb i mrekullueshëm, një tjetër reagim ka filluar të qarkulloi në rrjetet sociale dhe në disa media.
Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *