”Unë jam Elda Halili. Por mund të isha vajza apo motra juaj, më ndihmoni. Dua të jetoj”

Jam 16 vjeçe dhe jetoj në “Bathore”, Tiranë. Ju shkruaj dhe ju flas sot, të gjithëve ju, nëna, baballarë, motra, vëllezër, apo miq dhe mikesha të dikujt. Dua të rrëfej historinë time. Me shpresën se ju do ta lexoni deri në fund dhe me shpresën që në këtë botë të stërmadhe, diku, dikush, do të vejë dorën në zemër.
Gjithçka ndodhi pasditen e 25 shtatorit, të vitit 2004, para 12 vitesh, kur unë isha vetëm 4 vjeçe.
Per te vazhduar me shume kliko ne reklame ose hap artikulin

 

 

 

 

 
Reklama > Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *